Een Amerikaanse krant heeft laten weten dat Beastie Boys Mike D en Ad-Rock een contract hebben ondertekend om hun memoires uit te gaan brengen. De bedoeling is dat het boek in 2015 gepubliceerd gaat worden door Spiegel & Grau, onderdeel van Random House. (Hetzelfde bedrijf dat verantwoordelijk was voor Jay-Z’s ‘Decoded’). Het boek zal bewerkt worden door hip-hop journalist Sacha Jenkins. Tijdens een interview liet uitgever Julie Grau weten dat Mike D en Ad-Rock van het boek een multidimensionele ervaring willen maken.

Mike D en Ad-Rock hadden paar jaar geleden de mogelijkhied tot uitbrengen van hun memoires al besproken met hun vertegenwoordiger. “Toen Adam Yauch stierf heb ik geen druk op ze uitgeoefend. Maar ik denk dat ze uiteindelijk tot de conclusie zij gekomen dat het nu tijd is om hun memoires uit te brengen”, aldus Janklow.

Deel: