Afgelopen zaterdag, 20 april, vond het Wandelfeest in Arnhem plaats. Het Wandelfeest is een initiatief van het Fonds verstandelijk gehandicapten en het Revalidatiefonds waar deze derde editie zo’n 1400 deelnemers met of zonder beperking voor meeliepen aan een route van 5, 10 of 20 km. Daarnaast ondersteunde verschillende artiesten de actie met een optreden op het terrein.

Rond 11.00u was het dan zover. Het Wandelfeest ging van start. Ambassadeur Viktor Brand opende het festijn en na een hard applaus en gejuich van menig fan stormt Jan Smit het podium op. Iedereen, van jong tot oud, zingt mee met zijn teksten. Van alle kanten hoor je gelach, gejoel en de nodige verzoeknummers worden naar het podium geroepen. Uiteraard gaat hij hier dan ook op in. Nadat Henny Huisman het podium ook nog betreedt en hij samen met Jan Smit het startsein geeft, gaat iedere deelnemer zijn/haar weg.

Wanneer de deelnemers een voor een binnendruppelen zijn er live optredens van onder andere Danny Froger, Willem Barth, Mike en Colin, Yoeri L’abee, Judith en Michael Chitoe. Zij treden op met de Sterrenontour roadshow die gedurende het jaar op verschillende evenementen aanwezig zal zijn en hier een prominente rol in zal spelen. Het heerlijke weer maakte de dag tot een geslaagde derde editie.

Deel: