De line-up van de hiphop stage en de 80’s & 90’s stage van Dutch Valley is compleet. De 80’s en 90’s area van Dutch Valley Festival knalde tijdens de vorige editie uit haar voegen en is ook dit jaar weer de uitgelezen stek om een stortvloed van Hollandse hits en humor mee te maken. De beste krakers uit de onvergetelijke jaren ’80 en ’90 komen op deze stage voorbij. Maar ook happy hardcore en daverende disco krakers zullen de 80’s & 90’s tent in Velsen Valley wederom op z’n kop zetten De toevoeging van de Party Animals en 2 Brothers on the 4th Floor maakt de line-up van de 80’s en 90’s stage van Dutch Valley Festival compleet. Naast de Party Animals en 2 Brothers on the 4th Floor zullen T Spoon Reloaded, Retro deluxe DJ’s, Twenty 4 Seven, Studio 53, 80’s Verantwoord en 90’s Now acte de presence geven.

Met Lange Frans en the Opposites is ook de line-up van de HipHop stage compleet. Op Dutch Valley festival zullen naast Lange Frans en The Opposites ook Kraantje Pappie,  Kleine Viezerik,  Zwart Licht, Adje, DJ Leon en DJ Solo acte de presence geven op het HipHop podium in Velsen Valley Spaarnwoude.Tijdens Dutch Valley Festival, dat deze zomer plaatsvindt op 10 augustus in Velsen Valley Spaarnwoude, treden meer dan 90 artiesten en acts verspreid over 8 podia op. Vorig jaar kwamen meer dan 35.000 bezoekers op het evenement af en dit jaar verwacht de organisatie 40.000 festivalgangers te verwelkomen.

Deel: