Een ontmoeting tijdens de Uitmarkt in Amsterdam tussen Louis de Wit (Van Dik Hout, Bevel Emboss) en Def P leidde tot het idee om een nieuwe song te maken. De ongebruikelijke combinatie van sixties rock ’n roll en rap heeft een aanstekelijke track opgeleverd, waarbij de luisteraar getrakteerd wordt op geestige woordsalvo’s en kritische kwinkslagen zoals je die alleen van Def P kunt verwachten. Uit het refrein blijkt dat het plezier in het maken van muziek voorop staat: “Over alles is wel eens een liedje gemaakt, alleen nog niet zo lekker zoals wij dat doen”.

Def P is de grondlegger van de Nederhop en heeft met de Osdorp Posse jarenlang festival- en clubcircuit bestookt met zijn raps. Op dit moment toert Def P samen met Diggy Dex en Engel door Nederland met de “Kleine Jongen Tour”. Bevel Emboss,  een gitaarband pur sang , krijgt met het debuutalbum “Celluloid” lovende kritieken en radio aandacht in de Verenigde Staten. Op 14 september speelt Bevel Emboss op het internationale North Sea Surf Festival in de Melkweg Amsterdam.

 

Deel: