Na 8 albums uitgebracht te hebben waaronder een aantal op het Alternative Tentacles label van Jello Biafra en die zeer goede recensies hebben gehad is er een nu eindelijk een best of album met 5 nieuwe songs van Slim Cessna’s Autoclub uit Denver. Slim Cessna die zijn carriere begon samen met David Eugene Edwards (16 Horsepower, Wovenhand) in The Denver Gentlemen, heeft gespeeld met Johnny Cash, 16 Horsepower, Throwing Muses en Violent Femmes. No Depression en Spin Magazine  bestempelden hen ooit als de beste live band in Amerika. Hun exposieve mix van country blues, southern gospel, gothabilly en alt country is te zien op de bijgevoegde DVD , opgenomen tijdens een waanzinnig optreden in The Lion Liar’s in Denver.’

Over een maand komt de band naar Nederland voor enkele optredens in de vier hoeken van het land:
27 april Groningen – Rhythm & Blues Night/Oosterpoort
29 april Goes – ’t Beest
30 april Venlo – Perron 55
18 mei Amsterdam – Paradiso

Deel: