Afgelopen woensdag presenteerde Stevie Ann haar nieuwe album “California Sounds” in Paradiso. Dit album volgt “Light Up” uit 2010 op, en is geïnspireerd op het dagelijks leven in Californië, de West-Amerikaanse staat waar Stevie Ann haar hart aan heeft verpand.
Vanwege het overweldigende succes van haar recente albumpresentatie, is zojuist een extra concert in Paradiso op 1 juni toegevoegd aan haar tour die vanaf 2 mei van start gaat. Voorverkoop start op 30 maart. 
Stevie Ann behoort tot de succesvolste singer-songwriters in Nederland. In 2005 debuteerde zij met haar platina album “Away From Here”, en werkt sindsdien aan een indrukwekkende muzikale carrière. Voor haar werk ontving zij een Zilveren Harp en Essent Award en van haar albums verschenen verschillende singles in de Mega Top 50. Ook live is de Limburgse een graag geziene gast. Zij speelde veelvuldig op festivals en in uitverkochte zalen in het clubcircuit en theaters.
Deel: