De première van /Hufterproof, het nieuwe soloprogramma van Mylène d’Anjou, is verplaatst naar zaterdag 6 april in Theater de Purmaryn te Purmerend. De eerder geplande première op 28 maart in Theater Diligentia te Den Haag, komt daarmee te vervallen.

Met glansrollen in musicals als ‘Mamma Mia’, ‘Ciske de Rat’ en TV series als ‘Gebak van Krul’ en recentelijk in ‘Komt een man bij de dokter’ heeft Mylène d’Anjou aangetoond dat zij als veelzijdig artiest niet voor één gat te vangen is. In haar cabaret programma’s steekt ze succesvol de draak met haar leven en de hobbels die ze moet nemen. Sterker nog: zingend, met haar unieke en krachtige zangstem, kan ze de ernstigste zaken bezweren en relativeren.

Als cabaretière en zangeres d’Anjou in het najaar van 2012, tijdens het repeteren van haar nieuwe soloprogramma ‘/Hufterproof’, een knobbeltje in haar borst ontdekt, verandert niet alleen haar leven als moeder en echtgenoot. Ook als artiest staat haar wereld behoorlijk op z’n kop.

In /Hufterproof vindt Mylène de kracht en het uitzonderlijke vermogen haar persoonlijke situatie om te zetten in hilarische verhalen, wrange grappen en strijdbare liedjes. /Hufterproof is een programma over weerbaarheid en strijdbaarheid, maar ook over troost en de bovenmenselijke kracht van zingen.

Foto (c) Piek

Deel: