Paaspop heeft een handige app uitgebracht. Het onderstaande is net door de organisatie van het festival op twitter geplaatst.

“Smart Paaspoppers weten als geen andere wat er speelt op Paaspop. Immers hebben zij als eerste al de Paaspop app gedownload! Zowel voor iPhone als Android is de Paaspop App te vinden in respectievelijk de App Store en Google Play Store. Less is more is hierbij het devies geweest. Want wij weten ook wel dat jij die app niet hebt om leuk naar sponsorreclame te kijken. Daarom opent de app meteen bij de timetable. Doorklikken leert je meer over een artiest waar jij geïnteresseerd in bent. Of je checkt alle acts op een rijtje, zo behoud je het overzicht. Een plattegrondje voor die ene tent die je kwijt bent, en een blog om tijdens het festival up to date te blijven. App on!”

Deel: