Hierbij een fotografisch verslag van een mooi avondje van bands Nederlandse bodem. In de Groene Engel te Oss speelden achtereen volgens: In my Tree, Qeaux Qeaux Joans en als afsluiter stond singer songwriter Mattanja Joy Bradley op het podium. Enkele Oss muziekanten speelde deze avond mee: bij Qeaux Qeaux Joans zong Robin Borneman een nummer mee en Huub van Loon speelde mee op toetsen bij Mattanja Joy Bradley.

Het allereerste optreden van de Osse band In My Tree was verrassend goed, het leek alsof ze geen last hadden van plankenkoorts. Van die jongens gaan we nog wel meer horen! Qeaux Qeaux Joans onze Nederlandse “Amy Winehouse” was naar mijn mening wat te eentonig tegen het eind. Een prachtige stem dat zeker! De slotact was Mattanja Joy Bradley, bekend van….., dat is altijd zo’n dooddoener. Ze is meer dan dat: een singersongwriter met een eigen stem, die samen met haar hond het publiek wist te ammuseren.

Deel: