Eerder maakte de Lowlands organisatie al een aantal namen bekend. Alabama Shakes, Bullet for my Valentine, Crystal Water, Disclosure, The Lumineers, Moderat, The Menzingers, Mehawk, NJO Reich Ensemble, Poliça, Slayer stonden al op het affice, maandag zijn er nog een rij namen bijgekomen. Lowlands is al lang uitverkocht, op de zwarte markt zijn er tegen woekerprijzen nog wel kaarten beschikbaar, kaarten uit de zwarthandel worden zoveel mogelijk ongeldig gemaakt. De ongeldig gemaakte tickets worden later dit jaar voor de normale prijs weer voor de reguliere verkoop beschikbaar gemaakt.

Later op de avond voegde Lowlands nog 23 nieuwe namen aan de affiche toe, daardoor we ook Band of Horses, Bat For Lashes, Fall Out Boy, Foals, Franz Ferdinand, Jacco Gardner, Jake Bugg, Kendrick Lamar, Major Lazer, Nine Inch Nails, Tame Impala, The Knife, Maya Jane Coles, Petite Noir, Imagine Dragons, Ben Pearce, Bombino, Half Moon Run, Pokey LaFarge, Protoje & Indiggnation, Torche, We Are Romansen Unknown Mortal Orchestra kunnen bevestigen.

Voorlopig programma LL2013:
Alabama Shakes, Bullet for my Valentine, Crystal Water, Disclosure, The Lumineers, Moderat, The Menzingers, Mehawk, NJO Reich Ensemble, Poliça, Slayer, Band of Horses, Bat For Lashes, Fall Out Boy, Foals, Franz Ferdinand, Jacco Gardner, Jake Bugg, Kendrick Lamar, Major Lazer, Nine Inch Nails, Tame Impala, The Knife, Maya Jane Coles, Petite Noir, Imagine Dragons, Ben Pearce, Bombino, Half Moon Run, Pokey LaFarge, Protoje & Indiggnation, Torche, We Are Romansen Unknown Mortal Orchestra

Deel: