Z-Machine heeft aangekondigd dat ze zijn gestart met een nieuwe documentaire getiteld ‘Before the End: Jim Morrison Comes of Age’. De film laat het leven van Jim Morrison zien voordat hij een rockster werd door middel van interviews met familie en vrienden, waarvan er een aantal voor het eerst over de zanger praten. Ook zullen er nog niet eerder vertoonde home video’s en foto’s te zien zijn uit Jim’s jeugd. Jim Morrison, zeer beroemd geworden als leadzanger van The Doors, heeft veel bereikt in zijn korte leven, inclusief drie zelf uirgebrachte boeken en een experimentele film.

Hij ontving tal van onderscheidingen op zijn weg naar het bereiken van de legendarische status, maar in de loop van de laatste vier decennia hebben hardnekkige geruchten en mythen de waarheid nogal verdraaid. Toen Morrison in juli 1971 overleed, liet hij een controversiele nalatenschap achter met veel onbeantwoorde vragen en misvattingen. ‘Before the End: Jim Morrison Comes of Age’ zal licht laten schijnen op de jonge jaren van de zanger en zijn misterieuze dood op 27-jarige leeftijd.

http://www.youtube.com/watch?v=ZD74-1G9o_U

Deel: