Eerder deze week is rapper Lil Wayne met spoed naar een ziekenhuis gebracht nadat hij wederom een toeval had gehad. Bodyguards vonden hem afgelopen woensdag bewusteloos op de vloer van zijn kamer. De dag ervoor was Wayne net ontslagen uit het ziekenhuis na een serie toevallen. Bij aankomst in het ziekenhuis werd er geprobeerd om de rapper te stabiliseren wat niet lukte. Momenteel wordt Wayne in een kunstmatige coma gehouden.

Het laatste nieuws omtrend de toestand van Wayne is dat hij de laatste sacramenten krijgt en dat zijn familie aan zijn bed zit om afscheid te nemen. De moeder van Wayne is momenteel onderweg naar Los Angeles, en alle belangrijke beslissingen omtrend de rappers gezondheid, waaronder hij wel of niet aan de beademingsapparatuur blijft liggen, worden pas genomen als zij gearriveerd is.

Deel: