De Britse ska/pop band Yes Sir Boss is persoonlijk door Joss Stone als eerste band ooit op haar eigen label getekend. De wereldberoemde zangeres zong ook nog een nummertje mee op de plaat.  Yes Sir Boss is misschien wel één van de snelst groeiende bands van het afgelopen jaar. In 2012 heeft de band 40 live shows door heel Europa gegeven waaronder verschillende headlining acts op festivals. Door de warme Balkan blues, gecombineerd met springende indie-rock brengt de band een muur van geluid. De strakke gitaar riffs, stevige drums en krachtige blazers zorgen voor de perfecte basis voor de pakkende teksten van zanger Matt Sellors. Zijn doorleefde en emotionele stem brengt de nummers tot leven. De extatische ontmoeting tussen de verschillende muzikale stijlen maken de funky, rootsy en uplifting nummers bijzonder uniek.

Dit unieke geluid heeft voor een storm aan publiciteit en media aandacht in Engeland gezorgd en de laatste tijd ook in de rest van Europa. Hun nieuwe album ‘Desperation State’ is nu uit in Europa en hierop vinden we de single ‘Mrs #1’ waar Joss Stone zelf op meezingt. Door onaangekondigde gastoptredens van het soul en R&B icoon blijft Yes Sir Boss altijd verrassen met hun shows en dat maakt dit een act om zeker niet te missen! De band staat eind juni op Festival Mundial in Tilburg.

Deel: