Belinda Meuldijk heeft haar nieuwe muze gevonden in de 23-jarige zanger Job Bovelander. Belinda Meuldijk schreef bijna alle hit singles voor haar ex-man Rob de Nijs. Sinds hun definitieve breuk in 2005, schreef Belinda geen liedjes meer voor een andere zanger of band. Job Bovelander had al maandenlang de muziek voor zijn nieuwe single geselecteerd, maar kon de juiste tekstschrijver niet vinden. Hij is zelf groot fan van de liedjes van Rob de Nijs. Hans Cornelissen, manager van Job Bovelander, dacht daarom meteen aan Belinda Meuldijk en benaderde haar. Na de eerste ontmoeting tussen Belinda en Job, was Belinda onmiddellijk gecharmeerd van de innemende jonge zanger. Ze stemde in met het idee om de tekst te schrijven voor zijn nieuwe single en om een samenwerking aan te gaan op langere termijn.

Belinda Meuldijk over Job: Job heeft het totale pakket: de stem, het uiterlijk en het talent. Ik werd gevraagd om voor hem te schrijven en dat werd een spannende duik in het verleden voor mij, omdat ik het weliswaar vijfentwintig jaar gedaan heb, maar niet wist of ik het nog wel kon. Het was inspirerend, vooral omdat hij alles kan met zijn stem en ik denk dat we een klik hadden. Het werd een feestje en dat hoor je Zo!  Job Bovelander over de samenwerking met Belinda: Vanaf mijn eerste ontmoeting met Belinda merkte ik al dat er een tekstuele-klik was. Ze weet precies de juiste snaar te raken als het gaat om gevoel in een nummer, en dát vind ik ontzettend belangrijk. Naast de nieuwe single ‘Zo’ zijn we ook al met andere teksten aan de slag, en daar zitten toch een aantal juweeltjes bij!

http://www.youtube.com/watch?v=xFJ_WypSNgE

Deel: