Eind volgende maand verschijnt het lang verwacht nieuwe album van Deep Purple getiteld ‘Now What?!’. Het album is de opvolger van ‘Rapture Of The Deep’ (2005). Op het album staan 11 nieuwe tracks, geheel opgenomen in de 70′ stijl. De eerste single komende van dat album is vanaf vandaag via youtube te beluisteren. De single is geen rocknummer, maar een rustig ingetogen nummer. ‘All The Time In The World’ laat rustig drumwerk van Ian Paice horen, gevoelig orgelspel van Don Airey en het bekend in de oren klinkend gitaarspel van Steve Morse.

Eerder meldden wij dat Deep Purple naar Nederland komt, en wel op zaterdag 19 oktober in de Zwolse IJsselhallen. De voorverkoop is afgelopen zaterdag zaterdag 2 maart gestart. Een kaartje kost 52,50 euro (excl. servicekosten)

http://youtu.be/VxPhHRDJ4TM

Deel: