David Lee Roth liet recentelijk aan een Amerikaans muziekblad weten dat er geen beweging was omtrend nieuw materiaal of een eventuele uitgebreide tournee met Van Halen. Toch lijkt het erop dat de rocker zijn zin krijgt, volgens Roth start Van Halen eind dit jaar een uitgebreide tournee door de U.K. en Europa. Hij liet weten dat er tijdens het Europese deel van de tour waarschijnlijk zo’n 60 concerten gegeven zullen gaan worden.

Roth vertelde: “Van Halen is pure en ongezoete muziek. Het is gitaar, bass, drums en gejank tegen de maan. Dronken worden door hele goede Kentucky bourbon” aldus de zanger. “Je zal een fantastische avond hebben, maar waarschijnlijk zal je ons de eertse drie jaar niet mmer willen zien”. Data’s en lokaties zijn tot op heden nog onbekend.

Vreemd genoeg zegt de manager van de band van niets te weten van een Europese tournee.

Deel: