Het lijkt er op dat de fans van David Bowie eind deze maand getrakteerd gaan worden op weer een nieuwe single, dit nadat Bowie via zijn Facebook pagina de titel van het nummer en een datum bekend maakte. De zanger, waarvan in maart sinds tien jaar weer een nieuw album in de winkels zal liggen, postte geen details, alleen de titel ‘The Stars (Are Out Tonight)’ en een datum 26-02-2013, tesamen met een nieuwe foto. Bowie verrastte iedereen toen hij in januari op zijn verjaardag een nieuwe single uitbracht, getiteld ‘Where Are We Now?’, dit zonder ook maar enige vooraankondiging.

Toen werd er ook bekend dat de rock legende de afgelopen twee jaar in het geheim bezig was met een nieuw album. Een ieder die ook maar iets ermee te maken had, moest absolute geheimhouding beloven. De meeste mensen hadden aangenomen dat Bowie met pensioen was gegaan nadat hij zich had teruggetrokken vanwege een hartaanval. Bowie was toen op het moment van zijn hartaanval zich aan het voorbereiden voor zijn afscheidstournee. Momenteel is de zanger in goede gezondheid en heeft hij nog steeds de drijfveer om nieuwe muziek te maken.

Deel: