Gisteravond vierde Armin van Buuren in Madrid de 600e verjaardag van zijn populaire wekelijkse radioshow A State of Trance. De #1 DJ trapte hiermee zijn wereldtour A State Of Trance 600 ‘The Expedition’ af. De interactieve tour, waarbij naast de show live radio en video uitzendingen te horen en te zien zijn, zal steden als Mexico City, Sao Paolo, Miami, New York, Kuala Lumpur en op 6 april Den Bosch aandoen. Tevens verscheen met de verjaardag de 10de editie van Armin van Buuren’s compilatiereeks, ‘A State of Trance 2013’, die momenteel wereldwijd de Top 10 hitlijsten domineert.

In de komende weken viert Armin de 600ste episode van zijn wekelijkse radio show A State of Trance, waarop de compilatie is gebaseerd. Met de A State of Trance show als één van de grootste drijfveren in zijn carrière zette hij een wereld tour op die 12 shows in 11 verschillende landen inhoudt, verdeeld over 10 weken. Gisteravond vond de uitverkochte pre-party van de tour plaats in Madrid en zorgde voor miljoenen luisteraars via radio, live video en audio broadcast op www.astateoftrance.com. Hashtags #ASOT600MAD en #ASOT600 werden wereldwijd trending topic op Twitter en de online buzz resulteerde ook in een piek in de sales van de A State of Trance 2013 compilatie.

De award-winnende compilatie serie, waarvan de 10de editie nu is uitgebracht, staat boordevol exclusieve tracks en remixen van bekende namen en aanstormende talenten.

Deel: