De organisatie van Highlands heeft hard gewerkt om voor 2013 weer een mooi programma neer te zetten met een mix van rock & blues: “We zijn weer trots op de line-up zoals we deze voor jullie hebben samengesteld. Wij verwachten dat jullie dit ook zullen waarderen”.

Op vrijdag zullen  Ten Years After, Tyler Bryant & The Shakedown, Kris Pohlmann Band, Jesus Volt en Eamon McCormack optreden .

Zaterdag beginnen het festival al om 12.00 uur en zullen de 2 podia worden bezet door Pat Travers Band, Vasti Jackson, Ben Poole Band, Black Bottle Riot, Moreland & Arbuckle, Blackberry & Mr BooHoo en Ryan McGarvey.

De line-up zal nog met 3 artiesten worden aangevuld, deze zullen binnenkort worden bekend gemaakt.

De kaartverkoop voor het Highlands Festival is gestart. Ben je er snel bij, dan profiteer je van de aantrekkelijke vroegboekprijzen. Deze zijn geldig tot 1 maart 2013. Wil je nu vast je kaarten bestellen, kijk dan op www.highlandsfestival.nl. Het officiele verkoopkanaal voor onze tickets wordt verzorgd door Ticket Service Nederland. Koop alleen daar je daar kaarten, dan weet je zeker dat je een geldig toegangsbewijs hebt!

Deel: