Of we er op zitten te wachten, geen idee, maar de plannen zijn bekend gemaakt dat er een documentaire over de Backstreet Boys aan zit te komen. Deze documentaire zal niet alleen op DVD, maar ook in diverse bioscopen te zien zijn. Voor de heren worden geen acteurs gezocht, ze zullen zelf de hoofdrollen gaan vertolken. De regie zal in de handen liggen van Stephen Kijak, die ook verantwoordelijk was voor films over de Rolling Stones.

De boyband liet tijdens een interview weten altijd al een film te hebben willen maken. Kevin Richardson voegde zich in april vorig jaar weer bij de band, waardoor de Backstreet Boys weer in hun originele bezetting zijn. Deze reunie, het uitkomen van een nieuw album en hun 20e verjaardag zijn voor de heren genoeg redenen om een film te maken. Naar verwachting zal de documentaire in de herfst van dit jaar in de bioscopen te zien zijn.

Deel: