De Nederlandse platenmaatschappij Armada Music heeft voor de aanstaande International Dance Music Awards 18 nominaties ontvangen. Al vier jaar op rij is het label de titelhouder van de ‘Best Global Record Label’ en ook dit jaar maakt het kans om de titel te prolongeren. Maykel Piron, managing director en medeoprichter van Armada Music, is na het ontvangen van de ‘Best Record Label Executive’ in 2010, 2011 en 2012, ook dit jaar weer genomineerd. Armin van Buuren, één van de medeoprichters van het label, ontving 10 nominaties binnen 9 verschillende categorieën.  

Armin van Buuren, de huidige nummer één DJ in de toonaangevende DJ Mag Top 100, heeft nominaties ontvangen voor ‘Best Global DJ’, ‘Best Producer’, ‘Best Radio Mix Show DJ’ voor zijn A State of Trance radio show en meer. Tracks van Dash Berlin, Markus Schulz, Armin van Buuren en de samenwerking van Arty, Nadia Ali & BT zijn genomineerd voor ‘Best Trance Track’. Naast Armada Music’s nominatie voor ‘Best Global Record Label’, maakt ook één van de sublabels – Coldharbour Recordings – kans op de prestigieuze award. Markus Schulz, de label-eigenaar van Coldharbour, is ook genomineerd voor ‘Best Global DJ’, ‘Best Radio Mix Show DJ’ voor zijn Global DJ Broadcast radioshow en ‘Best Full Length DJ Mix’ voor zijn populaire ‘Los Angeles ‘12’ compilatie.

De 28ste editie van Winter Music Conference vindt plaats in Miami, VS, van 15 t/m 24 maart. Jaarlijks komen er meer dan 60.000 bezoekers uit 70 verschillende landen op de conference af, inclusief DJ’s, label eigenaren en andere afgevaardigden van de dance scene. WMC is één van de belangrijkste happenings in de dance industrie. Eén van de hoogtepunten tijdens de WMC is de International Dance Music Awards show. Voor de IDMA’s komen ieder jaar meer dan twee miljoen stemmen vanuit 206 landen binnen. Tijdens de award show worden awards in 55 verschillende categorieën uitgereikt.  Mensen kunnen tot 1 maart op hun favoriet stemmen via  http://www.wintermusicconference.com/idmaballot/finalballot/.

Deel: