Donderdag 7 februari vindt Stukafeest plaats in Tivoli de Helling, dat aansluit op hethuiskamerfestival in de binnenstad van Utrecht. Dit jaar zorgen Badly Drawn Boys (EKKO Huis-dj’s), Jeremy Falger (DJ) en de spectaculaire bigband ¿Dónde Está El Partido voor de muziek. De VJ’s Rosanne Groeneweg en Nikki Smits zorgen voor de beelden en De Opfrisdames komen terverfrissing van de geest. Ook zijn er kappers en een fotohoek, kun je je laten schminken en zijn ertientallen piñata’s.

Het thema en tevens dresscode voor de avond is Mexico’s Day of the Dead. Of Día de los Muertos,zoals de Stukafest Utrecht-organisatie het liever noemt. De feestdag is normaal op 1 en 2 november,maar ook 7 februari zullen de sombreros, poncho’s en plaksnorren uit de kast worden gehaald. Tivolide Helling krijgt een uitbundige fiesta van 23:00 en 4:00 uur. Een kaartje kost 4,50 euro.

Stukafest Utrecht wordt overdag gevierd in twintig studentenkamers, de maker van LuckyTV(Sander van de Pavert), de Utrechtse band Coppersky, dichter Daniël Vis, woordkunstenares LeslieEbony, Comedytrain-lid Martijn Koning en anderen staan op het programma tijdens de vijfjarigejubileumeditie.

Deel: