Adele heeft zoveel nieuwe nummers klaar dat haar nieuwe album waarschijnlijk al dit jaar uit gaat komen. De Britse zangeres en haar partner Simon Konecki verwelkomden in oktober vorig jaar hun eerste kindje, sindsdien is Adele druk bezig om weer in het voetlicht te komen. Eerder gaf ze aan dat ze het even rustiger aan wilde gaan doen om zich te kunnen focussen op haar relatie en baby. Het lijkt er nu op dat de zangeres door een werkbij gestoken is, blijkbaar is ze toch nu al aan een nieuw album begonnen.

Het is Adele’s eerste stdudio album sinds het in 2011 uitgekomen ’21’. Het album deed het in 2012 zeer goed en heeft recentelijk de titel “Best Selling Record in Amerika” meegekregen, zowel in 2011 als in 2012. Vorig jaar knalde Adele met haar single ‘Skyfall’ – titeltrack van de gelijnamige James Bond film – de hitparades binnen. De 24-jarige zangeres liet onlangs tijdens een interview weten dat ze zich niet wilt haasten bij het ontwikkelen van nieuwe nummers en stijlen.

“Ik moet ook wat tijd nemen om te kunnen leven”, vertelde ze. “Het waren twee zeer goede jaren tussen ’19’ en ’21’, deze keer zal het niet anders zijn”, aldus Adele. Geruchten gaan in de rondte dat Adele komende maand tijdens de Oscar uitreiking haar comeback gaat maken. De Oscar uitreiking zal dit jaar in het teken staan van het 50-jarig jubileum van James Bond, en het lijkt erop dat Adele dan haar ‘Skyfall’ ten gehore gaat brengen. Morgen 10 januari worden de nominaties bekend gemaakt, Adele’s ‘Skyfall’ wordt getipt als een van de kanshebbers.

Deel: