Rond oud en nieuw is het altijd tijd voor de jaarlijstjes. Dit doen we op Maxazine al jaren, zo ook dit jaar. We hebben het dit jaar anders gedaan dan afgelopen jaren en iedereen gevraagd een eigen lijstje te maken van hun beste albums, foto’s, bands, concerten, wat iedereen maar wilde. Dit is het lijstje van coördinator concerten en fotograaf Sander van den Berg.

 

 

Foto 1: Lenny Kravitz.
Naast een wereld artiest is Kravitz ook nog eens enorm fotogeniek en zich bewust van de camera’s. Mede de waanzinnig goede verlichting maakt dat het een waar feest was om hem te fotograferen.

 

 

 

 

Foto 2: Barry Hay
Golden Earring bestond dit jaar 51 jaar en kwam met het album Tits ’n Ass met een album wat weer briljant is! Deze foto is gemaakt in Tilburg 013, en heeft ook in Oor gestaan als mooiste ingezonden concertfoto van de maand.

 

 

Foto 3: Carice van Houten
Wie had kunnen denken dat het eenmalige optreden van Carice van Houten op Vrienden van Amstel Live, later dit jaar vervolg zou krijgen met een waanzinnig album van deze actrice, of kunnen we vanaf heden ook zangeres zeggen.

 

 

 

 

 

 

Deel: