Rond oud en nieuw is het altijd tijd voor de jaarlijstjes. Dit doen we op Maxazine al jaren, zo ook dit jaar. We hebben het dit jaar anders gedaan dan afgelopen jaren en iedereen gevraagd een eigen lijstje te maken van hun beste albums, foto’s, bands, concerten, wat iedereen maar wilde. Dit is het lijstje van fotografe Bianca Meijer.

 

 

 

Op 3 staat voor mij Elske DeWall in De Molenberg, Delfzijl. Doordat ze optrad in een relatief kleine zaal werd dit een heel intiem, klein optreden. Ze was toen nog niet heel erg bekend, maar daar is de afgelopen maanden aardig verandering in gekomen.

 

 

 

 

 

Op 2 De Helden van Amstel Live, waarin diverse Nederlandse topartiesten nummers van hun muzikale helden ten gehore brengen. Dit jaar mocht ik voor de 2e keer hiervan een fotoverslag maken. Qua sfeer kun je HVAL vergelijken met een avond in een kroeg, enorm gezellig dus, en zeer zeker voor nog een herhaling vatbaar!

 

 

De 1e plaats gaat naar Gavin DeGraw in De Oosterpoort, Groningen. Dit concert was voor mij de allereerste keer dat ik een buitenlandse artiest voor de lens had, voor mezelf dus een hele mijlpaal. En ja, dat ik al zijn nummers net zo hard meezong als de rest van de concertgangers laten we maar even achterwege.

 

 

 

Tot slot wilde ik hierbij graag alle bezoekers van Maxazine een heel gelukkig, gezond en muziekvol 2013 wensen!

Deel: