Het gaat goed met The New Shining. Op 3FM werd hun dubbelalbum ‘Stripped/Full Circle’ uitgeroepen tot Album van de Week en werd single ‘Can’t Make Up My Mind’ op high rotation gezet. Ook op de playlists van alle andere grote radiostations is de single nog steeds te vinden. Inmiddels is er alweer een nieuwe single, getiteld ‘Everything Changes’.

Op 25 november treed The New Shining aan op het Songbird Festival in De Doelen, Rotterdam en in december doet de band een kleine clubtour door Nederland.
01.12.2012 – Mezz, Breda
06.12.2012 – Luxor Live, Arnhem
14.12.2012 – Tivoli Spiegelbar, Utrecht
16.12.2012 – Rotown, Rotterdam
20.12.2012 – Paradiso, Amsterdam

Voor die laatste twee concerten (Rotown en Paradiso) hebben we 5×2 kaarten gekregen per zaal, en die mogen we weggeven aan jullie! Wil jij hier bij zijn en wil je deze kaarten winnen, let dan goed op! Like https://nl-nl.facebook.com/maxazine en mail ons je Facebook username op thenewshining@maxazine.nl en voor welk concert je kaarten wil winnen!

Deel: