‘In het begin van dit jaar, toen mijn CD ‘Deze wereld is van jou’ net uitgekomen was, trad ik hier in Groningen op voor een kleine 100 man. Nu staan er hier 750 man in de Oosterpoort, dankjulliewel!’

In de uitverkochte kleine zaal van De Oosterpoort gaf Gers Pardoel afgelopen zaterdag een spetterend optreden weg voor zijn fans, variërend van 6 tot 60 jaar. Hits als ‘Liever dan Lief’ en ‘Bagagedrager’ kwamen voorbij, en zijn grootste hit ‘Ik neem je mee’ mocht natuurlijk niet ontbreken. Gers wist de sfeer er goed in te houden,  het publiek zong luidkeels alle nummers mee.

Na 2 toegiften was het optreden van Gers na een klein anderhalf uur toch echt afgelopen, en liep de zaal langzaamaan leeg. Een klein aantal mensen bleef wachten In de foyer waar Gers even later nog handtekeningen uit kwam delen en de tijd nam om met zijn fans op de foto te gaan.

Deel: