Het drievoudig gouden album Christmas van multi Grammy Award winnaar Michael Bublé verschijnt 23 november als een deluxe special edition. Deze editie bevat vier extra kerstnummers; Frosty The Snowman, Winter Wonderland, The Christmas Song (chestnuts roasting on an open fire) en Silver Bells. Het totaal aantal nummers op dit album vol kerstklassiekers komt hiermee op negentien stuks.

Vorig jaar stond Christmas maar liefst drie weken op #1 in de Nederlandse album charts en was daarmee het eerste kerstalbum van de 21e eeuw die deze plek wist te bereiken. In Nederland zijn er inmiddels meer dan 80.000 exemplaren van Christmas verkocht.

Christmas is geproduceerd door David Foster, Bob Rock en Humberto Gativa en is voornamelijk opgenomen in de legendarische Capitol Recording Studios in Hollywood en in Michaels ´hometown´ Vancouver, Canada. Het album bevat onder meer duetten met Shania Twain, Mexicaanse superster Thalia, Naturally 7 en The Puppini Sisters.

TRACKLISTING
1. It’s Beginning To Look a Lot Like Christmas
2. Santa Claus Is Coming To Town
3. Jingle Bells featuring The Puppini Sisters
4. White Christmas duet with Shania Twain
5. All I Want for Christmas is You
6. Have a Holly Jolly Christmas
7. Santa Buddy
8. Have Yourself a Merry Little Christmas
9. Christmas (Baby Please Come Home)
10. Silent Night
11. Blue Christmas
12. Cold December Night
13. I’ll Be Home for Christmas
14. Ava Maria
15. Mis Deseos/Feliz Navidad duet with Thalia
EXTRA TRACKS
Frosty The Snowman
Winter Wonderland
The Christmas Song (chestnuts roasting on an open fire)
Silvers Bells

Deel: