Op 9 november verschijnt het langverwachte nieuwe album ‘Take Me Home’ van One Direction. De opvolger van debuutalbum ‘Up All Night’ bevat samenwerkingen met een aantal topproducers en -songwriters. Naast Savan Kotecha, Rami Yacoub, Carl Falk (‘One Thing’ & ‘What Makes You Beautiful’), Ed Sheeran en McFly’s Tom Fletcher, hebben ook Dr Luke (Katy Perry – Teenage Dream, Taio Cruz – Dynamite), Shellback (Maroon 5 – Moves Like Jagger) en Toby Gad (Beyonce – If I Were A Boy) hun bijdrage geleverd.

De eerste single die afkomstig is van het nieuwe album, ‘Live While We’re Young’, verbrak het wereldwijde record van meest gestreamde track op Youtube binnen 24 uur. Op 2 november verscheen de nieuwe single ‘Little Things’. Beide singles staan in de top 5 van bestbekeken video’s op Youtube van dit moment. Op 3 Mei 2013 staat One Direction in een uitverkochte Ziggo Dome. Het concert was binnen een uur uitverkocht.

Deel: