Skip&Die onthult videoclip ‘Jungle Riot’, de tweede single van het onlangs verschenen debuutalbum ‘Riots in the Jungle’. De plaat is inmiddels al lovend ontvangen door pers in binnen- en buitenland. De Jungle Riot video is een visueel gedicht; een ode aan allen die het oneens zijn met het huidige systeem en een nieuw wereldbeeld voor ogen hebben. Cata.Pirata: “We are many. We are feral.
There are riots in the jungle.”

De live line-up is uitgebreid van het oorspronkelijke duo naar een 5-mans formatie, met als frontdame uiteraard Cata.Pirata (vocalen) en daarnaast Gino ‘Boombambu’ Bombrini (percussie), Nique Quentin (percussie), Daniel Rose (gitaar, sitar, saz) en René Kuhlmann (electronics). Zij waren allen ook gastmuzikanten op het album, naast verschillende blazers van de Amsterdam Klezmer Band.

http://www.youtube.com/watch?v=PBtnuZi0P00

Deel: