De Frontvrouw van de pop punk band Paramore Hayley Willams, heeft via twitter laten weten dat hun album nu eindelijk klaar is. Het bericht luidde: “Aan het voorbereiden om voor de laatste keer de studio te verlaten”. De opvolger van hun album ‘Brand New Eyes'(2009) zal in 2013 in de winkels liggen. Verder liet Williams weten dat het nieuwe album een beantwoord gebed is. Het album is opgenomen in een studio te Los Angeles tesamen met producer Justin Meldal-Johnsen. Meldal-Johnsen is bekend als bassist bij Beck. Hij was recentelijk ook co-producer voor het M83 album ‘Hurry Up, We’re Dreaming’.

Paramore heeft een zware tijd achter de rug nadat de twee oprichters van de band – gitarist Josh Farro en zijn broer Zach (drums) – de band eind 2010 verlieten. Afgelopen september liet Zach tijdens een interview weten dat zijn vertrek niets te maken had met het besluit van zijn broer Josh om Paramore te verlaten.

Deel: