Fans opgelet! Vandaag bieden wij jullie een gratis en legale download aan van 3 Doors Down’s single ‘One Light’. Vanaf 19 november zal hun nieuwe album getiteld ‘The Greatest Hits’ in de winkels liggen met daarop de band’s grootste – geremasterde – hits en drie nieuwe tracks. 3 Doors Down is opgericht in 1996 te Escatawpa, Mississippi, V.S. In Nederland hadden ze groot succes met hun debuutsingle ‘Kryptonite’ en de single ‘Here Without You’. Hun debuutalbum ‘The Better Life’ (2000) werdt in de V.S. het vijfde best verkochte album van dat jaar en behaalde daar maarliefst 6 keer de platina status. De download van ‘One Light’ is te vinden op de website www.3DoorsDown.com, wel moet je je even via email aanmelden.

tracklisting ‘The Greatest Hits’:

Kryptonite
When I’m Gone
Here Without You
It’s Not My Time
Let Me Go
Be Like That
Loser
Away From The Sun
Duck and Run
One Light
There’s A Life
Goodbyes

Deel: