Met alweer de vijfde sprookjesmusical bouwt Van Hoorne Entertainment door aan het grote theatersucces wat deze eeuwenoude mythes met zich meebrengen. In de gloednieuwe familievoorstelling Doornroosje De Musical komen humor, spanning en prachtige arrangementen bij elkaar. De hoofdrol van deze Musical wordt glansrijk vertolkt door Maud Mulder. Afgelopen zaterdag ging de voorstelling in première in het Parktheater in Eindhoven waar bijna 1000 gasten genoten van de voorstelling.

Het was een komen en gaan van pers en bekende showbizzgezichten in het Eindhovense Parktheater. De voor Van Hoorne Entertainment bekende groene loper lag uit en alle gasten werden goedlachs opgevangen door de mascotte van de producent ‘Junior’. Bij binnenkomst was het gelijk duidelijk, de kleur is roze. Het hele theater was zichtbaar gekleurd met ballonnen, rozen en zelfs de gasten hadden deze kleur doorgevoerd in hun kleding.

De voorstelling kende na afloop alleen maar positieve reacties, het publiek was laaiend enthousiast. ‘Het is misschien wel één van de beste sprookjesmusicals die we hebben gemaakt. De voorstelling is volledig in balans. Het is mooi en spannend en met name wordt er veel gelachen en dat is wat wij willen maken met deze voorstelling: een leuke middag of avond uit waarbij kinderen genieten en lachen, als dat lukt ben ik de koning te rijk’ aldus de uitvoerend producent van Doornroosje De Musical, Bart Mijnster. De hoofdrol wordt gespeeld door Idols finalist Maud Mulder die al eerder in de huid kroop van sprookjesfiguren als Roodkapje en De Gelaarsde Kat. Het spelen van een prinses lijkt haar op het lijf geschreven en ze bezorgt de jonge meisjes kippenvel als ze in haar prachtige prinsessenjurk haar entree maakt. Het gevoelige duet wat zij zingt met haar prins en door Maud zelf is gecomponeerd doet niet alleen de kinderhartjes maar ook die van de volwassenen sneller slaan.

Naast het succes op het toneel blijkt de voorstelling in het land zijn succes al vooruit te gaan. Op veel plaatsen is de voorstelling uitverkocht en worden extra voorstellingen ingezet om het enthousiaste publiek toch te kunnen trakteren op deze mooie voorstelling. Doornroosje De Musical is in bijna 100 theaters te zien door heel Nederland en België.

Deel: