Vrijdag is de single ‘Geef Mij Een Naam’ van de 3Js samen met Elske DeWall in release gegaan. Dit duet is een muzikaal statement door 3Js geschreven voor Stichting Terre Des Hommes, waar zij sinds een jaar het ambassadeurschap voor vervullen. De single bevat bovendien twee bonustracks: een versie van ‘Mother Nature’s Son’ (origineel van The Beatles) samen met collega en goede vriend Jan Smit en ‘Kinderen/Mis Pibes’ met Carel Kraayenhof. ‘Geef Mij Een Naam’ is de vierde en laatste single van het album ‘4 Elementen’.

Tevens ging de DVD ‘Wat Een Avond, Live In Caprera 2012’ in release. Op 29 juni gaven 3Js een spectaculair concert in openluchttheater Caprera, Bloemendaal. Ondersteund door een uitgebreide band, speelden de mannen vol vuur door tot de zon al lang onder was. Het was een avond waarbij de hoogtepunten elkaar in hoog tempo afwisselden. De DVD bevat het complete ruim twee uur durende concert.

Foto (c) Denise de Boer

Deel: