Herbert Grönemeyer is in Duitsland een levende legende. Daar treed hij op in volle stadions en de verkoop van zijn platen halen zescijferige aantallen al in de eerste weken van release. Zijn album Mensch is de best verkochte plaat aller tijden in Duitsland. De laatste tijd woont hij in Berlin maar daarvoor heeft hij meer dan 10 jaar in Londen gewoond. Op dit album staan Engelstalige versies van zijn grootste hits en met medewerking van een aantal bekende muzikanten zoals Bono (Mensch), Antony Hegarty (Will I Ever Learn) en James Dean Bradfield van Manic Street Preachers (To The See). De hoes is ontworpen door Anton Corbijn. “I Walk” is niet alleen een best of plaat geworden maar alle liedjes zijn opnieuw gearrangeerd en opgenomen. Het album wordt alleen in USA, UK, Scandinavië en Benelux uitgebracht.

http://www.youtube.com/watch?v=hKaPZ6Ui0Xw

Deel: