Fans van The Crookes opgelet! Donderdag 26 juli aanstaande zullen The Crookes in Nederland een exclusieve showcase geven . De Britse Indie-band zal dan een optreden geven  voor het programma Ziggo Live en dat gaat natuurlijk gebeuren op het nieuwe showcasepodium Club Ziggo! Club Ziggo is gelegen in de ZiggoDome pal naast de Amsterdam Arena. In deze intieme locatie wordt op periodieke basis een tweetal bands, uit binnen- en buitenland, voorgesteld aan een select publiek. Het optreden wordt geregistreerd en komt beschikbaar via Ziggo Video on Demand en Youtube.

Inmiddels zijn er al afleveringen opgenomen met We Are Augustines (USA), The Kik (NL), Dry The River (UK) en Are You A Lion (NL). The Crookes zullen op deze avond worden bijgestaan door de Nederlandse Wustik, die eerder al samen optrad met Diggy Dex, Hef, Jiggy Dje en SirOJ, maar ook samenwerkte op projecten van Ayreon en Ruud Jolie (Within Temptation).

De vrolijke gitaarliedjes van de Engelse rockband THE CROOKES worden in het thuisland vaak vergeleken met die van illustere, oer-Britse bands als The Smiths, The Kinks en The Housemartins. Met het in 2011 uitgekomen debuutalbum Chasing After Ghosts weet de band aandacht te trekken van vele muziekliefhebbers waaronder voormalig Oasis gitarist/songwriter Noel Gallagher en Pulp frontman Jarvis Cocker. Begin juli 2012 verschijnt opvolger Hold Fast waarop The Crookes met aanstekelijke liedjes als Afterglow, Maybe In The Dark en Sofie laat horen klaar te zijn voor het grotere werk.

Wil je hier bij zijn, stuur ons dan even een PM’metje op https://www.maxazine.nl/profiel/prijsvraag en wie weet win jij een van die 5 kaarten voor 2 personen voor The Crookes! Wees wel snel: we verloten de kaarten donderdag 26 juli al om 15.00 uur.

Deel: