Nog tot en met 26 augustus is het Efteling Zeven Mijls Zomer, met dagelijkse openingstijden tot 20.00 uur. Ook op de zaterdagen 28 juli, 4, 11, 18 en 25 augustus vindt het Zeven Pleinen Festijn plaats. Het park blijft tot middernacht open en er is op zeven pleinen de hele avond speciaal entertainment in zeven verschillende sferen.

Het Zeven Pleinen Festijn brengt met vele artiesten een zinderend theaterfestivalsfeertje en voor ieder wat wils. Op zaterdag 28 juli, staan o.a. VOF de Kunst, Kevin, Zang en Gelukkig en DDF Crew op de planken. Natuurlijk zijn het Sprookjesbos en alle attracties deze avonden open en prachtig feeëriek verlicht. De avond wordt op z’n mooist als Aquanura in al haar kleurenpracht de krachtige fonteinen tot aan de hemel laat rijken… Met deze derde grootste watershow van de wereld is de Zeven Mijls Zomer compleet.

Foto Nol Havens (c) Freddie de Roeck, Maxazine.nl

Deel: