Het succesverhaal van Justin Bieber is al vaak genoeg beschreven: hoe hij als jonge tiener ontdekt werd op YouTube en binnen zeer korte tijd het tieneridool van de wereld werd. Ook in Nederland werd zijn album ‘My Worlds’ bekroond met de platina status en trad hij vorig jaar nog op voor een Ahoy dat binnen enkele minuten uitverkocht. Met ‘Believe’ breekt echter een nieuw hoofdstuk aan voor Justin Bieber.

Naast de jongere tieners begint hij ook steeds een wat oudere doelgroep aan te spreken. Zijn muziek wordt niet meer alleen in een hokje van ‘tienerpop’ geplaatst, getuige ook het succes van zijn eerste single ‘Boyfriend’. Zijn eerste single ‘Boyfriend’ is te horen op Slam!FM, Radio 538 en Q-Music en kwam in de top 10 van de officiele single charts binnen. Het ziet er in ieder geval naar uit dat Justin Bieber met dit album definitief gaat doorbreken bij het grote publiek en zichzelf eindelijk mag bewijzen als artiest zonder zijn jonge fans achter zich te laten.

Het album ‘Believe’ is nu ook exclusief verkrijgbaar als magazine. Deze versie heeft naast de volledige CD ook een 76 pagina’s tellend magazine volledig over Justin Bieber. Bekijk het magazine hieronder.


Deel: