Stukafest Utrecht organiseert vier huiskamerconcerten tijdens UIT (Utrechtse Introductie Tijd) op de Uithof. Ruim 3.500 eerstejaarsstudenten krijgen tijdens UIT de kans om kennis te maken met Utrecht en daar is Stukafest een belangrijk onderdeel van. Woensdag 15 augustus worden vier concerten georganiseerd in een geïmproviseerde huiskamer. Een bankstel, bijzettafel, staanlamp, tapijt en kledingkast vormen het decor.

Studenten en andere geïnteresseerden worden geprikkeld om op een toegankelijke en tegelijkertijd exclusieve manier een stukje cultuur te beleven. Een klein publiek maakt in een intieme setting kennis met gevestigd en aanstormend talent: een bijzondere en unieke ervaring. Het programma wordt binnenkort aangekondigd. Speciaal voor UIT heeft Stukafest Utrecht ditmaal een selectie gemaakt van het nieuwste talent uit de domstad.

UIT is dé manier om kennis te maken met het Utrechtse studentenleven, medestudenten, onderwijsinstellingen, studentenverenigingen en de stad Utrecht. Het is niet gebonden aan een specifieke studie of opleiding en is voor alle studenten die in Utrecht gaan studeren. Ook is het geen ontgroening of kennismakingstijd, maar een introductie van vier gezellige dagen om Utrecht te leren kennen.

De vijfde editie van Stukafest Utrecht vindt plaats op donderdag 7 februari 2013. Het culturele studentenkamerfestival brengt muziek, poëzie, cabaret, literatuur en nog veel meer moois in verschillende studentenkamers rondom de binnenstad. De voorstellingen vinden plaats in twintig studentenkamers en iedere voorstelling duurt dertig minuten.

Deel: