Het Pinksterweekend stond in de Evenementenhal Gorinchem in het teken van sprookjes. Voor de tweede keer organiseerde Van Hoorne Entertainment het AFAS Sprookjesconcert. Meer dan 23.000 kinderen en hun ouders genoten van het grootste familiefeest van het jaar. Het grootse concert vond plaats in een prachtig kasteeldecor. Kinderen konden naast het concert genieten van de vele attracties op het Sprookjesplein. Na de show namen hoofdrolspelers Sita, Ron Link, Geert Hoes en Maud samen met hun collega sprookjesfiguren ruim de tijd voor handtekeningen en foto’s.

Met een verkoop van ruim 23.000 tickets is het AFAS Sprookjesconcert met stip binnen gekomen in de top 5 van grootste familie-evenementen in Nederland. Waar vorig jaar, bij de eerste editie, het bezoekersaantal nog op 8.000 bleef steken is nu een verdrievoudiging gerealiseerd. ‘Het is natuurlijk uniek als je dit mag bedenken en organiseren. Het is toch geweldig als je zoveel families mag ontvangen en ze zo’n mooi evenement kan bieden. Je ziet iedereen genieten, dat is een ultieme droom en hij is verwezenlijkt’, aldus producent Michael van Hoorne. ‘Al onze medewerkers hebben gastvrijheid en belevenis voorop staan, je krijgt meer dan alleen een concert. Kinderen kunnen genieten in de vele attracties en mogen op de foto met hun favoriete sprookjesfiguur. Waar vind je het nog dat dat kan. Dat maakt onze producten zo succesvol, onze mensen zijn aan te raken en dat is iets wat de belevenis uniek maakt’, vervolgt de trotse producent. Aan het concert werkten meer dan 150 mensen mee en er stond een cast van 30 acteurs en actrices op het toneel.

Ook volgend jaar staat het Sprookjesconcert weer op de planning, tijdens het Pinksterweekend van 2013 wordt de Evenementenhal Gorinchem weer omgetoverd in een ware Sprookjesomgeving.

Foto (c) Peggy de Haan

Deel: