Na afloop van de musical Wicked in het AFAS Circustheater in Den Haag is woensdagavond de cover onthuld van het nieuwe glossy magazine Vrouwen van Oranje. Aansluitend overhandigde Chantal Janzen de eerste exemplaren aan Winonah de Jong (echtgenote van Nederlands Elftalspeler Nigel de Jong), Mari van der Ven, Richarda van Kasbergen (moeder van Yolanthe), Anouk Hoogendijk en Daphne Koster (oranje internationals).

Na afloop van de presentatie van het magazine kreeg Winonah de Jong van het nieuwe magazine een cheque overhandigt ten gunste van SOS Kinderdorpen ter waarde van € 5000,00.

Vrouwen van Oranje is een – vooralsnog eenmalige – glossy, gemaakt in nauwe samenwerking met diverse Vrouwen van Oranje. Zo krijgen we onder andere een kijkje in het leven van Gertrude en Dirk Kuijt, neemt Kim Stekelenburg ons mee op reis door Rome, bezoeken Winonah de Jong en Bouchra van Persie een project van SOS Kinderdorpen en Richarda van Kasbergen vertelt een prachtig verhaal over haar dochter Yolanthe. Naast deze ‘voetbalvrouwen’ staan er in het magazine ook reportages en interviews met onder andere Erica Terpstra, Maxima, Chantal Janzen, Tanja Jess en René van der Gijp. De eerste editie van Vrouwen van Oranje wordt uitgegeven in een oplage van 250.000 en is landelijk verkrijgbaar.

Deel: