Leonie Meijer geeft op op 20 mei een concert in Studio21 in Hilversum! Het wordt een concert in het kader van de Club Foyer @ Studio21 concert reeks. Het idee is van RTL Wentink Events en is ontstaan n.a.v. het concert vorig jaar van Gare du Nord in het verlengde van de georganiseerde Sunday Sessions, welke RTL Licensing & Entertainment eerder bracht met o.a. Glennis Grace en Trijntje Oosterhuis. Leonie geeft samen met haar 7-koppige band een concert in de intieme nachtclub sfeer van Club Foyer@Studio 21. Naast haar hits ‘Schaduw’, ‘Hey’ en ‘Los van de grond’, zingt Leonie uiteraard nummers van haar debuutalbum ‘Los’ en een aantal verrassende bekende stukken van andere grootheden.

Leonie : “Het wordt een bijzondere avond op 20 mei. Ik vind het fantastisch als je een intieme sfeer kan creëren op het podium en je dicht bij je publiek kan zijn, en RTL Wentink Events geeft me die mogelijkheid. De foyer wordt op 20 mei eigenlijk een beetje mijn huiskamer. En met mijn band vol fantastische muzikanten wordt het echt een feestje. Intiem en toch uitbundig, wat mij betreft een magische combi!”

Deel: