altFrontman Ozzy Osbourne’s legendarische band Black Sabbath zal komende week een speciale aankondiging gaan doen. De vier originele leden van de band, te weten Ozzy Osbourne, Tony Iommi, Geezer Butler en Bill Ward, zullen allemaal aanwezig zijn bij een persconferentie aanstaande vrijdag (11-11-2011) in Los Angeles. De aankondiging zal gedaan worden in het ‘Whisky A Go-Go’ aan de Sunset Strip (L.A.), dezelfde lokatie waar de band 41 jaar geleden op 11-11-1970 hun debuut in die stad maakte.

Gastheer tijdens de persconferentie zal Henry Rollins zijn. Black Sabbath werd in 1968 in Birmingham opgericht, de originele frontman Ozzy Osbourne werd in 1979 ontslagen vanwege zijn drugs- en alcoholverslaving. Hij werd vervangen door de reeds overleden Ronnie James Dio. In 1997 kwam de originele line-up weer bij elkaar om als headliner te fungeren tijdens het Ozzfest Festival en brachten een jaar later het live album ‘Reunion’ uit. In 2001 gingen ze de studio in met producer Rick Rubin, geen van de opnames zijn ooit verschenen. Sindsdien zijn ze niet meer actief, in 2006 traden ze wel toe tot de befaamde Rock and Roll Hall of Fame.

http://www.youtube.com/watch?v=NZyVZFJGX5g

Deel: