Op vrijdag 9 december in Muziekgebouw Eindhoven (aanvang 19.00 uur), zaterdag 10 december in Theater aan de Parade in ’s Hertogenbosch (19.00 uur) en op zondag 11 december in Concertzaal Tilburg (15.00 uur) is het weer tijd voor een familieconcert van Het Brabants Orkest. Samen met dirigent Jan Stulen en verteller Edwin Rutten brengt het orkest de voorstelling ‘Mozart…je zal maar een wonderkind zijn’ voor ouders, grootouders en andere kinderen vanaf zeven jaar.

Mozart was een wonderkind, maar zulke kinderen zijn er nu vast ook nog. Daarom zoeken Het Brabants Orkest en Edwin Rutten iemand tussen vijf en tien jaar die het eerste stukje dat Mozart componeerde, het Menuet KV 1 E, heel goed op de piano kan spelen. De winnaar mag tijdens de concerten het Menuet komen spelen. Daarvoor moeten ze natuurlijk wel laten horen hoe goed ze zijn en houden we audities via YouTube.

Talenten kunnen zich aanmelden via www.hetbrabantsorkest.nl Op de homepage klikken op het nieuwsitem. Daar vindt je alle informatie waar je moet reageren, de bladmuziek en de instructie hoe je een filmpje kunt uploaden. Een aantal musici van Het Brabants Orkest en Edwin Rutten zullen de pianotalenten beoordelen.

Deel: