Ben Saunders geeft aan de vooravond van zijn clubtour gratis muziek en kaarten voor de tour weg. In diverse grote steden in Nederland ligt Ben letterlijk op straat door middel van Repudo. Ben geeft via de Repudo app onder andere een gratis track weg van zichzelf en van Lenny Keylard, die het voorprogramma van Ben tijdens zijn clubtour verzorgt. Via zogenoemde Repudos waarin een liedje of concertkaarten verstopt zitten kun je met je smartphone Ben letterlijk van de straat oppikken. Voor een enkeling die de juiste Repudo weet te vinden wacht na het concert ook een meet & greet met Ben.

Repudo is een smartphone applicatie waarmee je digitale objecten in de echte wereld kunt neerleggen en oprapen. Met de gratis Repudo applicatie kun je een bestand oppakken als je op de juiste locatie bent waar een Repudo ligt. Het liedje is vervolgens af te spelen op de mobiele telefoon en de app voorziet in alle verdere nodige informatie. Kijk op www.repudo.com/campaigns/bensaunders voor meer info. Op zaterdag 22 oktober begint de clubtour van Ben Saunders in Oosterpoort, Groningen. De clubtour eindigt in Paradiso, Amsterdam, op 19 november.

Foto (c) Danny van den Berg/Maxazine

Deel: