altFrontman Suggs heeft bevestigd dat Madness hun tiende studioalbum gaan uitbrengen. De opvolger van het uit 2009 daterende album ‘The Liberty of Norton Folgate’ staat gepland om in 2012 gereleased te gaan worden. Tijdens een recentelijk interview vertelde Suggs dat het album definitief in 2012 in de winkels zal liggen. “De planning is om hem dit jaar nog af te krijgen, we hoopten dat we klaar waren maar na goed luisteren besloten we om de boel even op te schuiven omdat we niet 100% tevreden waren met wat we tot nu toe hadden gedaan”.

“We waren ermee bezig en ik denk toen we jong waren hadden we alle tijd van de wereld. We spenderen geen 24 uur per dag meer aan muziek zoals we vroeger deden. We doen het nu in stukjes, sporadisch en intens. Vóór ons vorige album brachten we een album met covers uit (The Dangerman Sessions Vol.1) (2005) en we proberen terug te keren naar de reggae, ska en dance roots zoals we speelden toen we net begonnen.

Deel: