altDe rockband Within Temptation zal in 2012 met een bijzondere nieuwe show de grotere theaters in Nederland bezoeken waaronder Koninklijk Theater Carré in Amsterdam en het Nieuwe Luxor in Rotterdam. Zowel in 2008 als in 2010 bracht de symfonische rockband met veel succes een unieke show in de Nederlandse theaters. Met behulp van multimediale en visuele effecten werd een geheel eigen theaterbeleving gecreëerd, wat resulteerde in twee volledig uitverkochte tours.

Tegen de achtergrond van het theater kon de band zich van een geheel andere kant laten zien; intiem en akoestisch, maar ook groots en rock tegelijkertijd met het bekende Within Temptation geluid. De band is afgelopenweek gestart met een uitgebreide wereldtournee waarbij vele grote internationale zalen en festivals worden aangedaan in twintig landen. De tour is geheel uitverkocht in Nederland maar ook grotendeels daar buiten waaronder gerenommeerde zalen als Brixton Academy (Londen), Zenith (Parijs) en Terminal 5 (New York).
Aansluitend hierop zal de band in het voorjaar van 2012 een theatertour doen waarvoor een exclusieve show wordt ontwikkeld met bijzondere arrangementen van oude en nieuwe nummers van het laatste album ‘The Unforgiving’ in combinatie met prachtige visuele effecten. Gegarandeerd een onvergetelijke belevenis, waarbij de band opnieuw de grenzen van het theatrale kunnen zoekt! De voorverkoop van de theatertour is inmiddels gestart.
SPEELDATA:
02-03 ALMERE – Schouwburg Almere
07-03 UTRECHT – Vredenburg, Leidsche Rijn
11/12-03 EINDHOVEN – Muziekcentrum Frits Philips
14-03 ZWOLLE – Theater De Spiegel
17-03 TILBURG – Theaters Tilburg
20-03 BREDA – Chassé Theater
22-03 HEERLEN – Theater Heerlen
24-03 GRONINGEN – De Oosterpoort
26-03 ROOSENDAAL – Schouwburg De Kring
29-03 ENSCHEDE – Stadsschouwburg
31-03 NIJMEGEN – Concertgebouw De Vereeniging
05-04 ROTTERDAM – Nieuwe Luxor Theater
14-04 AMSTERDAM – Koninklijk Theater Carré
Deel: