Met de laatste toevoegingen aan het gevarieerde programma staat het gratis toegankelijke Kempenerpop in de startblokken voor de festivaleditie op 17 en 18 september. Grote namen als Karma to Burn, DeWolff, Krach, Gruppo Sportivo Drive like Maria en de Bazzookas komen dit jaar naar het gratis festival in Waalre.

Aan de zaterdagprogrammering worden de Amerikaanse stoner-rock formatie Karma to Burn, het Eindhovense Tech-9, Stacked Actors en Stennix toegevoegd. Karma to Burn bezorgde afgelopen weekend op het Lierops Nirwana Tuinfeest menig headbanger een tijdelijke whiplash! Tech-9 is een graag gehoorde telg uit Eindhoven Rockcity. Eerder waren voor deze festivaldag onder andere DeWolff, Drive Like Maria, Denvis & The Real Deal, Daybroke, Black-Bone en het SQY Rocking Team bekend gemaakt.

Op zondag brengt ska-feestband Bazzookas het festival een bezoek op geheel eigen – en unieke – wijze. De Berlijnse formatie Cashley verzorgt een bijzonder optreden met bewerkingen van actuele rocknummers in de stijl van Johnny Cash en Elvis Presley. Voor de festivalzondag werden eerder al o.a. Baskerville, Handsome Poets, Chef’Special, Krach en Gruppo Sportivo geprogrammeerd.

Ook zijn de DJ’s voor beide dagen bekend gemaakt. Op zaterdag trakteren De Kneiters van Weleer de bezoekers op gevarieerde dansbare muziek uit de jaren ’70, ’80 en ’90; op zondag wordt het dance-gehalte versterkt met de sets die DJ Caz zal brengen in de kleine festivaltent.

Eveneens op zondag is er in de kleine festivaltent ’s middags ruimte gemaakt voor kindertheater, gebracht door het maar-niet-heus bakkersduo Joop en Harry. Reservekleding en laarzen worden aanbevolen!

Op beide dagen tot slot wordt de bezoeker verrast met straattheater. De diverse verschijningen van Leipe Leo zullen leiden tot verbazing, shockering en schaterlach. De kunsten van de vorig jaar op Lowlands bewonderende Toeterman laten de bezoeker met open mond genieten van zijn muzikale kunsten.

Deel: