Met de programmering van de uit Enschede afkomstige Birth Of Joy maakt Rocking To India de lineup van het festival compleet. Eerder al werden onder andere The .357 String Band (USA), Denvis and the Real Deal, Gino’s Eyeball (B), The Dirty Denims vastgelegd. Voor het eerst zal het festival twee dagen beslaan. De zaterdag van het festival zal worden ingevuld door het Eindhovense Zodiak Commune, die de techno- en acid programmering voor hun rekening neemt. De line-up hiervan zal word volgende week bekend.

Poprocktrio Birth Of Joy is geformeerd rondom zanger/gitarist Kevin Stunnenberg. De minimale bezetting met drums en Combo-orgel zorgt voor een superstrakke en melodieuze rock die zwaar leunt op MC5 en The Doors. Drummer Bob Hogenelst is een maniakale powerdrummer uit de Keith Moon-school, terwijl GertJan zijn orgeltje opzweept tot een orgasme en Kevin zijn snaren en stembanden teistert alsof zijn leven er van af hangt.

Rocking To India is een benefietfestival voor stichting Kindia. De opbrengsten van de eerste editie was onder andere gegaan naar een watervoorziening voor een project voor kinderen met polio. Het festival kent dit jaar twee festivaldagen: zaterdag 9 en zondag 10 juli, waarbij de zaterdag gratis toegankelijk is. Tickets voor de zondag zijn €12,50.

Deel: