Het Special Concert van Grace Jones op 15 juni 2011 – het openingsconcert van The Hague Jazz – is uitverkocht. Hiermee maakt het festival een bliksemstart op haar nieuwe locatie rondom het Kyocera Stadion, waar dit jaar voor het eerst het The Hague Jazz festival wordt georganiseerd.Niet alleen zijn alle losse kaarten voor dit concert verkocht, maar ook het gala dat rondom dit concert plaatsvindt is uitverkocht.

Vanwege de snelheid waarmee de kaarten voor Grace Jones verkocht werden heeft de organisatie van het The Hague Jazz festival besloten om Grace Jones voor de vrijdag 17 juni nogmaals te laten optreden en het publiek daardoor de kans te geven haar alsnog te bewonderen. Grace Jones zal de vrijdagavond, 17 juni, van het festival op het hoofdpodium afsluiten.

Foto Grace Jones tijdens de Night of the Proms 2010 (c) Richard van Egmond/Maxazine.nl

Deel: